Wat levert het U op?

Nu is YouTube is de baas!

Tv-maken buiten de gebaande paden en vooral weg van grootmachten als YouTube en Facebook! Al geven bovenstaande partijen ons weliswaar alle tools om uit te zenden, maar de kijkersdatabase, het belangrijkste marketingwapen van dit moment houden ze zelf. Daarnaast kunt u aan Youtube niets verdienen.
Dat is jammer want u levert wel mooie content!
Nu hebben we eigenlijk geen idee wie onze kijkers zijn, wat ze leuk vinden, wat ze vooral niet leuk vinden en hoe je met slimme marketingacties kunt inspelen op deze voorkeuren.

 

NIEUW! SBC Media Video Platform

Het is geen toeval dat steeds meer bedrijven, merken en sportclubs ervoor kiezen om eigen videoplatformen te starten. Echter een nadeel hiervan zijn de kosten en de kennis die nodig is om deze platformen te beheren.

SBC Media heeft deze kennis in eigen huis en neemt u deze ”zorgen” volledig uit handen.

Met het SBC Media VideoPlatform bieden we uw en de kijkers nog steeds diezelfde mooie streams, maar achter de schermen bouwen we een profiel van ze op, we verzamelen e-mailadressen en voorkeuren er ontstaat dus een database waarover u zelf volledig kunt beschikken.

Database van kijkers

En zo’n database is niet alleen handig voor jullie, maar ook voor derden. Het wordt veel handiger om op potentiële sponsoren en partners afstappen met de boodschap

“ik kan jullie de gegevens aanbieden van kijkers die honderd procent overeenkomen met jullie doelgroep”.

Data. Dat is vandaag de dag de echte waarde!

Het SBC Media Videoplatform genereert naast bovenstaande voordelen ook nog het belangrijkste: nl.: inkomsten voor u, uw sportbond of sportclub.

Hebt u interesse om te onderzoeken wat het SBC Media Videoplatform voor uw organisatie kan opleveren? Neem dan contact met ons op.

Wij maken dan samen met u een reële berekening!

Een garantie geven wij u direct; het levert u veel meer op dan nu!